Kat heeft geen behoefte aan “helpende hand” van brandweerlieden Kalixfors Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Zondagmiddag liet een kat op het Kalixfors duidelijk merken dat hij geen behoefte had aan de hulptroepen die hem uit een dakgoot wilden bevrijden. Toen brandweerlieden de hoogwerker opstelden ging een brandweerman naar boven om de kat te halen, toen deze de kat wou pakken werd hij door het beest aan zijn “helpende hand” verwond.

Nadat de kat de brandweerman had verwond sprong deze vanuit de hoogwerker bovenop een overkapping om er vervolgens vandoor te gaan. De brandweer kon erg lachen om de kat, die niets meer van zich heeft laten horen nadat deze zelfstandig op de vlucht kon slaan.

- Advertisement -

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

TolhuisenFotoVideo_71-1394380996966

- Advertisement -

Gerelateerd