Motorrijder ernstig gewond na ongeval A16 Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een motorrijder is zondag 9 maart gewond geraakt nadat hij met de motor achter op een auto klapte op de A16 in de richting van Den Haag. De motorrijder begon te slingeren en schoof via de vangrail weer terug de weg op Zijn verwondingen waren mogelijk dusdanig erg dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam met de helikopter. Het slachtoffer werd gestabiliseerd op een wervelplank. De motorrijder zou zwaargewond geraakt zijn aan schouders en mogelijk een sleutelbeen hebben gebroken.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek gestart. Omdat de traumahelikopter op de snelweg was geland, werd de snelweg afgesloten voor het verkeer. Na ongeveer een half uur kon het verkeer weer verder rijden. Een berger heeft de motor geborgen.

- Advertisement -

Foto’s : Wendy van Viegen

IMG_0112k IMG_0115k IMG_0129k IMG_0131k IMG_0133k

 

Foto’s : Mark Swager

 

aaztsw 003 aaztsw 006 aaztsw 008 (1) aaztsw 009

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd