Dakbrand richt enorme schade aan in BSO De Batavier Gouvernestraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een felle brand heeft zondagmiddag 9 maart grote schade aangericht in Kids Wonderworld BSO De Batavier (BSO) aan de Gouvernestraat. Omstanders zagen rook uit het dak komen en belden de brandweer. Al snel volgde na de rook flinke vlammen die via de gevel omhoog kropen. De brand die vermoedelijk bij het ventilatiesysteem in het pand is begonnen was al snel uitslaand. De brandweer die snel ter plaatse was, wist in korte tijd de brand onder controle te krijgen.

Omdat er mogelijk een man vermist zou zijn werd er opgeschaald naar grote brand. Na een controle door het pand bleek er geen sprake te zijn van een slachtoffer. Het pand was leeg bij aankomst van de brandweer. In het gehele complex is sprake van flinke rook, roet en waterschade. De kinderen zullen morgen in ieder geval niet opgevangen kunnen worden in het pand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

IMG_0190k

 

IMG_0720
Jeroen van Zomeren

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd