Waarschuwingsschoten gelost na vechtpartij Tiendweg Sliedrecht

Date:

Share post:

Sliedrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks vier uur een vechtpartij beëindigd door waarschuwingsschoten te lossen. De politie meldde eerder in de nacht al dat er tussen wat groepen jongeren diverse opstootjes hadden plaatsgevonden. Later liep het uit de hand op de Tiendweg waarna de politie tot aanhouding over ging. In totaal waren er zeven personen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar bureau en zullen daar worden gehoord door een rechercheur.

Het is niet bekend de aanleiding voor de vechtpartijen is geweest. Een andere politie eenheid heeft ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Tot zover bekend raakte er niemand gewond door de vechtpartijen.

- Advertisement -

Later meer informatie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd