Automobilist mishandelt door tegenpartij na aanrijding Industrieweg Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Bij een aanrijding op de kruising Industrieweg met de van der Giessenweg zijn de gemoederen tussen beide partijen maandagmiddag hoog opgelopen. Door nog onbekende oorzaak kwam de scooterrijder in botsing met de passerende auto, nog voordat de bestuurster van de auto kon uitstappen werd zij geslagen door de scooterrijder.
Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken op eventueel letsel, zij kon ter plaatse worden behandeld. De scooterrijder liep geen verwondingen op bij het ongeval, deze is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Een bergingsbedrijf heeft beide vervoersmiddelen meegenomen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding, hieruit zal moeten blijken wie de schuldige is geweest. Enkele getuigen hebben hun verklaring afgegeven bij de politie, dit zal later worden meegenomen in het proces verbaal en het onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0754 IMG_0759 IMG_0762

- Advertisement -

Gerelateerd