Blinde man vindt dode man op bussluis Ommeslag Gouda

Gouda – Een 65-jarige fietser uit Waddinxveen is zondagavond levenloos aangetroffen op de blussluis aan de Ommeslag. Een blinde man liep even voor half twaalf in de avond met zijn honden over de bussluis toen hij struikelde over een fiets. De man heeft vervolgens met zijn blindegeleidestok gevoeld en merkte dat er een persoon op de weg lag en belde het alarmnummer.

Toen de hulpdiensten arriveerde bleek dat de 65-jarige Waddinxvener al was overleden. De doodsoorzaak bleek een noodlottig ongeval met de fiets. Het slachtoffer bleek hard met zijn hoofd op de weg te zijn gevallen.

 

Blinde man vindt dode man op bussluis Ommeslag Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een 65-jarige fietser uit Waddinxveen is zondagavond levenloos aangetroffen op de blussluis aan de Ommeslag. Een blinde man liep even voor half twaalf in de avond met zijn honden over de bussluis toen hij struikelde over een fiets. De man heeft vervolgens met zijn blindegeleidestok gevoeld en merkte dat er een persoon op de weg lag en belde het alarmnummer.

Toen de hulpdiensten arriveerde bleek dat de 65-jarige Waddinxvener al was overleden. De doodsoorzaak bleek een noodlottig ongeval met de fiets. Het slachtoffer bleek hard met zijn hoofd op de weg te zijn gevallen.

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!