Man lichtgewond na steekpartij Vrieseweg Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – Een man is na een ruzie op straat lichtgewond geraakt door een steekincident aan de Vrieseweg. Door een nog onbekende reden ontstond er een opstootje tussen drie jongeren. Een bierflesje werd vervolgens kapot gegooid waarna er één van hen mee uithaalde naar het slachtoffer. Het slachtoffer raakte door de scherven lichtgewond aan zijn voet. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld.

De politie onderzoekt de melding en heeft getuigenverklaringen afgenomen. Het is niet bekend of één van de jongeren aangifte heeft gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Johan van den Dool

steekpartij-dordt-02 steekpartij-dordt-01

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd