Slachtoffer van beroving mishandeld door twee jongens Station Centrum Maassluis
via

 

 

Maassluis – Zondagochtend is een 20-jarige man uit Maassluis mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Omstreeks kwart voor drie in de ochtend reed de 20-jarige op zijn fiets ter hoogte van Station Centrum toen hij twee jongens zag slepen met een scooter. De jongens kwamen naar het slachtoffer toe en vroegen wat hij bij zich had, toen hij zei dat hij niks bij zich had kreeg hij een aantal klappen en werd in de bosjes geduwd.Alsof dit nog niet genoeg was ging één van de jongens boven op hem zitten en sloeg hem nog een aantal keer op zijn hoofd. De andere jongen pakte zijn portemonnee waarna beide daders zijn weg gerend richting de begraafplaats.

De man is na gekeken door een ambulance en hoefde niet naar het ziekenhuis. De scooter, die de daders hebben achtergelaten bleek van diefstal afkomstig. De politie doet onderzoek.

 

Slachtoffer van beroving mishandeld door twee jongens Station Centrum Maassluis
Schrijver:

 

 

Maassluis – Zondagochtend is een 20-jarige man uit Maassluis mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Omstreeks kwart voor drie in de ochtend reed de 20-jarige op zijn fiets ter hoogte van Station Centrum toen hij twee jongens zag slepen met een scooter. De jongens kwamen naar het slachtoffer toe en vroegen wat hij bij zich had, toen hij zei dat hij niks bij zich had kreeg hij een aantal klappen en werd in de bosjes geduwd.Alsof dit nog niet genoeg was ging één van de jongens boven op hem zitten en sloeg hem nog een aantal keer op zijn hoofd. De andere jongen pakte zijn portemonnee waarna beide daders zijn weg gerend richting de begraafplaats.

De man is na gekeken door een ambulance en hoefde niet naar het ziekenhuis. De scooter, die de daders hebben achtergelaten bleek van diefstal afkomstig. De politie doet onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!