Fietsster gewond na aanrijding Carnissesingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een bestuurder van een bestelbusje. Het ongeval gebeurde toen de bestuurder uit een straat kwam en de Carnissesingel op wilde rijden, de vrouw op de fiets werd hierbij geschept.

Hulpdiensten ontfermde zich over het slachtoffer en hebben haar op een wervel brancard gelegd om zo verdere letsel en rug en nek te voorkomen. Na behandeling is zij naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling en onderzoek. De politie heeft zowel de bestuurder als getuigen gehoord.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman (Mobiel)

 

DSC_0036 DSC_0037 DSC_0038

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd