Scooter vat vlam Graaf Janstraat Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer –  Op de Graaf Janstraat in Zoetermeer is rond half 7 ‘s-avonds een scooterbrand gemeld. De brand was vanaf grote afstand te zien, aangezien de zwarte rookpluimen tot ver boven het flat waartegen de scooter geparkeerd stond uitkwamen. De brand kon snel worden geblust nadat de brandweer ter plaatse kwam.

De scooter is echter wel tot het frame uitgebrand, vermoedelijk heeft de scooter zelf vlam gevat en is er geen sprake van brandstichting. De eigenaar van de scooter is inmiddels ingelicht, de restanten van de scooter zullen worden verwijderd.

- Advertisement -

Foto’s : Gino van Viegen

IMG_0862 IMG_0866 IMG_0874 IMG_0876

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd