Taxichauffeur overvallen van tas met geld Purmerhoek Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een 47-jarige taxichauffeur uit Capelle aan den IJssel is dinsdagochtend aan de Purmerhoek overvallen. Toen de taxichauffeur omstreeks half 8 naar zijn geparkeerde taxi toe liep zag hij vanuit de richting van de Schermerhoek een scooter aankomen. De scooter, met daarop twee daders, stopte naast het slachtoffer en eiste geld. De man voldeed hier aan en gaf een tas vol met geld.

Na de overval vluchtten de daders in de richting van de Beemsterhoek. Beide daders waren gekleed in het donker. De politie is een onderzoek gestart naar de daders. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000.

- Advertisement -

 
Signalementen;

– Beiden donkere kleding

– Een van hen droeg een zwarte helm met een oranje accent, de ander droeg een witte helm

– Zwarte scooter zonder kentekenplaat

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd