Bedrijf Smaling deuren & kozijnen ontruimd na brand Nijverheidsweg Rhoon

woensdag 12 maart 2014 13:15

Rhoon – Het bedrijf Smaling Deuren & Kozijnen aan de Nijverheidsweg is woensdagmiddag 12 maart iets na half een ontruimd geweest vanwege een brand. De brand brak uit in twee containers die naast het bedrijfspand staan, de rook trok regelrecht het bedrijfspand in waardoor iedereen ontruimd moest worden.

De brand schaalde op naar het sein ‘middelbrand’.In één van de containers zaten houten pallets die in de brand stonden. Na deze geblust te hebben bleek er in een andere container ook brand te woedde. De brandweer heeft alle brandjes geblust waarna het pand geventileerd kon worden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0226 DSC_0230 DSC_0233 DSC_0237 DSC_0257 DSC_0278 DSC_0294

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bedrijf Smaling deuren & kozijnen ontruimd na brand Nijverheidsweg Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Het bedrijf Smaling Deuren & Kozijnen aan de Nijverheidsweg is woensdagmiddag 12 maart iets na half een ontruimd geweest vanwege een brand. De brand brak uit in twee containers die naast het bedrijfspand staan, de rook trok regelrecht het bedrijfspand in waardoor iedereen ontruimd moest worden.

De brand schaalde op naar het sein ‘middelbrand’.In één van de containers zaten houten pallets die in de brand stonden. Na deze geblust te hebben bleek er in een andere container ook brand te woedde. De brandweer heeft alle brandjes geblust waarna het pand geventileerd kon worden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0226 DSC_0230 DSC_0233 DSC_0237 DSC_0257 DSC_0278 DSC_0294

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!