Man (52) aangehouden voor overval op woning Pootstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een 52-jarige Rotterdam aangehouden die kort daarvoor een overval had gepleegd op een woning aan de Pootstraat. De man belde rond tien over half negen aan bij het slachtoffer. De 25-jarige bewoner van het pand deed open en werd vervolgens door de verdachte bedreigd met een wapen. Nadat de man een onbekend aantal goederen had afgestaan sloeg de verdachte op de vlucht.

De politie ging op zoek naar de man en konden hem binnen een uur in de directe omgeving aanhouden. De man werd de gehele nacht vastgezet en is vanmorgen verhoord door de recherche. De bewoner van het pand raakte niet gewond bij de overval en had zelf de politie gebeld.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd