Motoragenten opzettelijk aangereden na achtervolging in Amersfoort

Date:

Deel bericht:

Amersfoort – De politie kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag rond drie uur een melding van een inbraak bij een winkel op de Emiclaerhof. Daar ter plaatse zagen zij een auto wegrijden en werd door twee motoragenten de achtervolging ingezet. In een poging om van zijn achtervolgers af te komen trapte de bestuurder op de rem en zette de auto in zijn achteruit. Één van de agenten kon nog net op tijd van zijn motor die vervolgens vol werd geraakt door de verdachte. Niet veel verderop herhaalde de man zijn actie, echter was deze motorrijder niet op tijd met afstappen en raakte ten val. De agent liep daarbij beenletsel op.

Diverse andere politie-eenheden hadden inmiddels de omgeving al afgezet en gingen op zoek naar de verdachten. Echter werd de vluchtauto niet meer aangetroffen. Ter plaatse is een sporenonderzoek verricht. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk is ingebroken in de winkel aan het Emiclaerhof. Heeft u enige informatie die kan leiden naar de verdachte? Neem dan contact op met de politie in Amersfoort via 0900-8844

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor malafide webwinkels in aanloop naar feestdagen

Nederland - De politie ontvangt steeds meer aangiftes en meldingen over malafide webwinkels. Aankoopfraude is inmiddels zelfs de...

Moordverdachte Bretley D. aangehouden in Amsterdam

De politie heeft de van moord verdachte 24-jarige Bretley D. opgepakt in Amsterdam. De politie was naar de...

Instappen Amsterdam-Oost en Arnhem in zoektocht naar Bretly Dorder

Rotterdam - Het aantal tips dat bij de politie binnenkomt, blijft oplopen. Elke tip wordt bekeken, onderzocht en...

Twee auto’s beschadigd nadat boom omvalt Dorpsweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Dorpsweg in Rotterdam-Charlois is zaterdagochtend rond 11.29 uur een boom omgevallen door de harde...