Pand van KLM Schiphol weer vrijgegeven na ongeval met gevaarlijke stof

Date:

Share post:

Schiphol – Een pand van KLM op Schiphol-Oost is ontruimd geweest vanwege een lekkage. De brandweer kreeg een melding binnen van het KLM-Milieucentrum dat er een ongeval was gebeurd met een gevaarlijke stof. De hulpdiensten schaalde bij aankomst op het naar het sein GRIP 1 waardoor vele hulpdiensten ter plaatse kwamen.

Volgens geruchten op twitter ging het om de stof Cyanide. Cyanide is een giftige stof, die veel in de industrie wordt gebruikt, bijvoorbeeld om goud te winnen uit gesteenten. De stof wordt onder meer geproduceerd door bacteriën, schimmels en algen, waardoor cyanide ook voorkomt in voedingsstoffen en planten. De woordvoerder van Schiphol zegt dat het ging om een kleine lekkage. Om wat voor stof het ging is onbekend, dit word stilgehouden. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Foto  : @mvbergen

Bih8qo8IEAAyIzy

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd