Vrouw bekneld na ongeval met vrachtwagen Groene Kruisweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een ongeval tussen twee auto’s en een vrachtwagen zorgde er woensdagavond voor dat een vrouw bekneld zat in haar auto. De bestuurster raakte na de aanrijding buitenwesten maar kwam later weer bij. Vanwege haar verwondingen moest zij uit haar auto geknipt worden. 

Beide auto’s kwamen van de A15 af en wilde de Groene Kruisweg richting Rhoon op toen deze werden geschept door een vrachtwagen. Brandweerlieden hebben de vrouw bevrijdt door het dak van de auto er af te knippen. Hierna kon zij naar het ziekenhuis vervoerd worden. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0381 DSC_0318 DSC_0309 DSC_0302 DSC_0298DSC_0374 DSC_0381

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd