Dode en flinke chaos bij meerdere ongevallen op de A50 nabij Ravenstein

Date:

Share post:

Ravenstein – Een 26-jarige vrouw uit Alphen-Chaam is donderdag bij een ernstig verkeersongeval op de A50 om het leven gekomen. De vrouw stond in de file ter hoogte van het knooppint Paalgraven waarna een 44-jarige automobilist uit Son en Breugel door een nog onbekende oorzaak op de file inreed. De vrouw raakte dusdanig gewond dat deze met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed zij aan haar verwondingen.

De man uit Son en Breugel raakte ook gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De auto van het slachtoffer raakte door de klap een ander voertuig die vervolgens weer doorschoot naar een vierde voertuig. Het vierde voertuig kwam tot stilstand tegen een vrachtwagen. De snelweg werd een lange tijd afgesloten voor het verkeer voor het sporenonderzoek van de politie.

- Advertisement -

Op de A50 was er eerder op de dag ook als sprake van een ander ongeval. Een Belgische vrachtwagen geladen met lever kantelde bij knooppunt Paalgraven. De vrachtwagen kwam dwars op de weg tot stilstand. Een automobilist raakte daardoor gewond. Het ongeval leidde tot een kilometerslange file. Beide bestuurders zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De opruimingswerkzaamheden duurden tot ongeveer acht uur in de avond

Foto : Het ongeval met de vrachtwagen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd