Gewonde na ongeval met containercarrier Reeweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 30-jarige Schiedammer is donderdagmiddag gewond geraakt door een ongeval bij een containeroverslag. Door een nog onbekende oorzaak reden twee straddle carriers (Kranen voor containers) tegen elkaar aan. Het gevolg was dat één van de carriers op zijn kant ging en op een zeven containers tot stilstand kwam. De bestuurder van de carrier raakte hierdoor gewond.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te stabiliseren. Nadat dit was gebeurd is hij voor een verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De inspectie SZW (Arbeidsinspectie) zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. Daarbij wordt er onder andere bekeken of er sprake kon zijn van een technisch mankement of een menselijke fout.

- Advertisement -

containerongeval-reeweg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd