Jongens 11 en 12 jaar met echt vuurwapen in de klas Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Personeel van een basisschool in Hellevoetsluis keken wel heel vreemd op afgelopen donderdagmiddag. Twee jongens van 11 en 12 jaar hadden mogelijk een vuurwapen bij zich waarop het personeel de politie alarmeerde. Bij controle van de agenten werd er in een tasje van één van de twee daadwerkelijk een echt vuurwapen aangetroffen. Het wapen bleek wel gevuld te zijn met patronen, maar niet doorgeladen.

De jongens zijn aangehouden en verklaarden dat zij het wapen gevonden hadden op een speelveldje. Nu wordt onderzocht of dit daadwerkelijk het geval is. De jongens zijn in verband met hun leeftijd in vrijheid gesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd