Onderzoek naar woningoverval Klaverweide Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De politie doet een onderzoek naar een woningoverval aan de Klaverweide. Donderdagmiddag omstreeks 12 uur belde een man die zich voordeed als een pakketbezorger aan bij de woning van de vrouw. Bij het openen van de deur drong hij naar binnen en bedreigde de vrouw die daar samen met een baby alleen thuis was met een vuurwapen. Met het vuurwapen in de hand doorzocht hij de gehele woning op zoek naar een buit. Na wat zoeken ging de verdachte ervandoor waarna hij haar opsloot in haar eigen woning door de deur op slot te draaien.

De vrouw wist vervolgens zelf de politie te bellen die haar bevrijdde. De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar deze is helaas niet meer aangetroffen. Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld in de hoop een dader te kunnen achterhalen. Naast een uitgebreid onderzoek in de omgeving werd er ook een buurtonderzoek gestart. Ook vraag de politie mensen op zich te melden als getuige. Is u donderdagochtend iets bijzonders opgevallen in de omgeving van de Klaverweide of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie Eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verwarde man dreigt huis en zichzelf in brand te steken Meerweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Een verwarde man heeft zondagmiddag rond 15.50 uur gedreigd zijn woning en zichzelf in...

Brand in spouwmuur na explosie Libellestraat Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - bewoners van een woning aan de Libellestraat in Berkel en Rodenrijs zijn afgelopen nacht...

Auto vliegt in brand na explosie Lunet Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Aan de Lunet in Berkel en Rodenrijs is afgelopen nacht rond 01.30 uur een...

Man gewond door steekpartij metrostation Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Bij een steekincident op metrostation Westpolder op het perron bij het spoor richting Den...