Onderzoek naar woningoverval Klaverweide Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De politie doet een onderzoek naar een woningoverval aan de Klaverweide. Donderdagmiddag omstreeks 12 uur belde een man die zich voordeed als een pakketbezorger aan bij de woning van de vrouw. Bij het openen van de deur drong hij naar binnen en bedreigde de vrouw die daar samen met een baby alleen thuis was met een vuurwapen. Met het vuurwapen in de hand doorzocht hij de gehele woning op zoek naar een buit. Na wat zoeken ging de verdachte ervandoor waarna hij haar opsloot in haar eigen woning door de deur op slot te draaien.

De vrouw wist vervolgens zelf de politie te bellen die haar bevrijdde. De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar deze is helaas niet meer aangetroffen. Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld in de hoop een dader te kunnen achterhalen. Naast een uitgebreid onderzoek in de omgeving werd er ook een buurtonderzoek gestart. Ook vraag de politie mensen op zich te melden als getuige. Is u donderdagochtend iets bijzonders opgevallen in de omgeving van de Klaverweide of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie Eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Brandweer rukt groots uit voor scooter in het water Rodenrijseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De brandweer is woensdagmorgen rond 07.00 uur uitgerukt voor een melding van een scooter...

Rotterdammer (20) omgekomen bij brand in Berkel en Rodenrijs, politie treft materialen voor drugslab

Berkel en Rodenrijs - In de schuur welke zondagmiddag uitbrandde aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs zijn...

Dode gevonden in auto in brandende schuur tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De politie heeft maandagmorgen een lichaam gevonden tijdens het onderzoek naar de brand aan...