Vrouw (74) door overvallers in gezicht geslagen Gouvernestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 74-jarige Rotterdamse vrouw is woensdag gewond geraakt nadat zij in haar gezicht is geslagen door twee overvallers. De vrouw bracht rond 11 uur in de ochtend haar vuilniszak naar buiten voerde de vogels waarna zij weer terug naar haar woning ging, eenmaal binnen trof zij twee jongens aan in haar woning. De twee waren op zoek naar het spaargeld van de vrouw en hadden dit inmiddels gevonden. De vrouw riep dat ze de politie wilde bellen waarop ze vervolgens door het tweetal op haar gezicht werd geslagen. Door de klap kwam de vrouw op de grond terecht en zagen de twee lafaards de mogelijkheid om te ontkomen. 

De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar meer informatie. Het tweetal droeg bij de beroving donkere kleding, zwarte bivakmutsen en zwarte handschoenen. Heeft u woensdag 12 maart aan het einde van de ochtend iets opvallends gezien in de Gouvernestraat? Of heeft u andere informatie over de verdachten? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie eenheid Rotterdam op 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...