Grote uitslaande brand in bedrijfspand Parellaan Hoofddorp

Date:

Share post:

Hoofddorp – Een zeer grote uitslaande brand heeft na middernacht een bedrijfspand  aan de Parallaan volledig in de as gelegd. Voorbijgangers melden rond half één de brand bij de alarmcentrale. De brandweer rukte met groot materieel en mankracht uit om de brand te blussen. Echter konden zij niet voorkomen dat het hele pand als verloren moet worden beschouwd. Door snel optreden kon de brandweer overslag naar naastgelegen panden voorkomen. Wel zijn ze beschadigd geraakt door de grote brand.

In het pand werd vrijetijdskleding gemaakt. Mede door de grote hoeveelheid van de brandbare middelen kon de brand zich razendsnel verspreiden. De brandweer is de gehele nacht bezig geweest met het blussen van de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal na de bluswerkzaamheden van de brandweer een onderzoek starten.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd