Oplettende buspassagier zorgt voor aanhouding van twee jongens met vuurwapen Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee jongens waren donderdagavond het haasje nadat zij werden aangehouden voor vuurwapen bezit. Een vrouw zag in de bus waar zij in zat dat één van de jongens in de bus een vuurwapen had laten vallen, waarna hij deze weer opraapte en terug stopte in zijn jas. De buspassagier bedacht zich geen moment en belde 112 toen de jongen bij station Slinge de bus verliet. Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld, maar konden de jongens niet direct traceren. Door een goed signalement door te geven konden de politie vrijdagochtend een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 16-jarige jongen uit Hoogvliet aanhouden in een woning in Pendrecht.

- Advertisement -

Het vuurwapen wat gezien was werd aangetroffen in de woning waarna deze in beslag werd genomen. Bij een doorzoeking in een tweede woning werd een kleine hoeveelheid hennep aangetroffen en een twee luchtbuksen. Ook dit werd in beslag genomen als bewijsmateriaal. De twee jongens zijn ingesloten en zullen worden verhoord door de recherche. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd