Ramkraak op juwelier Lucardi Sint Jorisplein WC Ridderhof Ridderkerk [VIDEO]

Date:

Share post:

Ridderkerk – Twee nog onbekende mannen hebben de nacht van donderdag 13 maart op vrijdag 14 maart omstreeks 03:50 uur een ramkraak gepleegd op Juwelier Lucardi aan het Sint Jorisplein in Ridderkerk. De verdachten wisten een paaltje te forceren en trokken deze uit de grond. Zo kregen zij toegang tot het plein om vervolgens met een Volvo stationwagen tegen de pui van het pand te rijden. De schade aan het pand is enorm. Door de kraak werd ook de brandweer gealarmeerd.

Het sprinklersysteem was namelijk afgegaan in het pand waardoor er naast de kraak ook veel waterschade in het pand ontstond. De Forensische Opsporing heeft ter plekke een sporenonderzoek gestart naar de ramkraak. Volgens een medewerkster van de winkel die ter plaatse was is er nog niet bekend of er ook iets is buit gemaakt. De twee jongens gingen er mogelijk op een scooter vandoor na hun daad.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs

IMG_0225k

ramkraak ridderkerk 3 ramkraak ridderkerk 1 ramkraak ridderkerk 2

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd