Verdachte van overval snel aangehouden door agenten Strevelsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag direct een verdachte kunnen aanhouden voor een overval op een supermarkt aan de Strevelsweg. De overvaller kwam rond drie uur de winkel binnen en bedreigde het slachtoffer met een mes. Met een onbekend geldbedrag ging hij ervandoor in de richting van de Groene Hilledijk. Direct kwamen meerdere politie-eenheden naar het incident om in de omgeving op zoek te gaan naar de verdachte.

Kort na zijn vlucht kon hij worden aangehouden op de Groene Hilledijk. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. Zijn betrokkenheid bij de overval wordt nog onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd