Brandweer rukt uit voor gevonden jas en step langs het water Wout van Heusdensingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten rukten zaterdagavond omstreeks zes uur massaal uit voor een mogelijke drenkeling aan de Wout van Heusdensingel. Een verontruste buurtbewoner had een kinderstepje in de buurt van het water zien liggen en trof ook een jas aan. Voor het incident kwam onder andere de traumahelikopter en de brandweer ter plaatse. Nadat zij ter plaatse kwamen bleek het gelukkig te gaan om loze melding. De step was er door een kind achtergelaten en het jasje lag er al ruim een week.

De hulpdiensten pakten daarop weer in. De brandweer heeft enkele kinderen nog blij gemaakt met een tekening en een rondleiding in de brandweerauto. Ook mochten een aantal van hen in de ambulance kijken. De traumahelikopter vertrok onder grote belangstelling van de kinderen terug naar de basis.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0257IMG_0261IMG_0260

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd