19-jarige gewond na steekpartij, verdachten aangehouden Zomerakker Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – De politie heeft zaterdagavond vijf verdachten aangehouden na een steekpartij in de omgeving van de Zomerakker. Een 19-jarige man uit Spijkenisse raakte hierbij gewond.

Het steekincident vond plaats naar aanleiding van een vechtpartij in de buurt van een nabijgelegen winkelcentrum. Een groepje jongemannen dat hierbij betrokken was, ging er vervolgens vandoor in de richting van het metrostation. Agenten lieten hierop een metro, die net vertrokken was, stilzetten bij station Heemraadlaan. Alle passagiers werden gecontroleerd en uiteindelijk leverde dit vijf aanhoudingen op.

- Advertisement -

De jongemannen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar, afkomstig uit respectievelijk Spijkenisse en Hoogvliet, zijn direct overgebracht naar het politiebureau om gehoord te worden. De 19-jarige slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Gerelateerd