19-jarige Krimpenaar om het leven gekomen na ongeluk Rouveen

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Bij een dodelijk ongeval in het Overijsselse Rouveen is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel om het leven gekomen, de 16-jarige bijrijdster ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Door nog onbekende oorzaak belandde de auto op zijn kop in de sloot, het tweetal werd door hulpverleners uit de auto gehaald en zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De 19-jarige jongen overleed later in het ziekenhuis.

Duikers van de brandweer hebben in de sloot nog gezocht naar mogelijk meer inzittenden, echter werd er niemand meer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het dodelijke ongeval. De toestand van het 16-jarige meisje is nog kritiek, over de verwondingen van het slachtoffer kon nog niet worden gesproken.

- Advertisement -

Gerelateerd