Bewoner loopt brandwonden op tijdens blusactie Goudestein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een woningbrand aan de Goudestein is zondagavond 16 maart een bewoner gewond geraakt. De bewoner probeerde de brand te blussen waardoor hij brandwonden op liep. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand vervolgens blussen.

Het slachtoffer was door zijn buurman opgevangen waar de brandwonden op zijn hand werden gekoeld tot dat het ambulancepersoneel ter plaatse was. Een brandweerman heeft samen met het ambulancepersoneel de wonden verzorgd waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

- Advertisement -

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 DSC_0005 DSC_0014 DSC_0017 DSC_0020

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd