Twee gewonden na eenzijdig ongeval Burgemeester van Heusdenlaan Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Twee personen zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Burgemeester van Heusdenlaan. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur ter hoogte van de brandweerkazerne, de auto schoot over het fietspad en kwam tegen een boom tot stilstand.
Brandweerlieden snelden zich naar het voertuig om eerste hulp te verlenen bij het eenzijdige ongeval. De twee inzittenden konden zelfstandig uit het voertuig komen, ondanks dat deze op zijn kant lach. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht, de APK van het voertuig bleek echter in juli 2013 te zijn verlopen

Foto : Portaalnieuws.nl

- Advertisement -

d14048fb57237ff2eda8fe0a27b9b7e8

- Advertisement -

Gerelateerd