Afvalruimte van appartementencomplex Almstein verwoest door brandstichting

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zondag naar maandag heeft er aan de Almstein een flinke brand gewoed in een ruimte van een appartementencomplex. In de ruimte word afval verzameld wat onder andere via een stortkoker daar terecht komt. Een bewoner van het appartementencomplex rook brand en belde de brandweer, toen deze ter plaatse kwam bleek er daadwerkelijk brand te woedde.

Het blussen van de brand bracht veel rook met zich mee wat in de richting diverse woningen trok. Het appartementencomplex heeft tijdelijk deels geen stroom, dit doordat de brandweer problemen ondervond om te blussen in de ruimte waar de brand woedde, hier staat een stroomverdeelstation. Alle woningen hebben echter wel gewoon stroom. Joulz is op de hoogte gesteld en zal het probleem verhelpen.

- Advertisement -

Brandstichting is de oorzaak van de brand. De politie zal een onderzoek instellen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0012

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd