Gijzeling eindigt bij chinees restaurant in Deventer

Date:

Share post:

Deventer – Een nog onbekend slachtoffer is maandag door vier personen gegijzeld in Deventer. Getuigen zagen dat het slachtoffer tegen de wil in in een auto werd getrokken. Zij twijfelden geen moment en belden de politie. Door een goed doorgegeven signalement en voertuiggegevens kon een dienstauto van de politie de achtervolging snel inzetten. De achtervolging stopte bij de Zomertuin nadat zij de parkeerplaats opreden. Éen van de verdachten zette het op een lopen en ging ervandoor.

De omgeving werd direct hermetisch afgesloten en er werd een arrestatieteam ter plaatse gevraagd voor assistentie. Drie verdachten konden direct worden aangehouden in het voertuig. Het arrestatieteam wist de andere verdachte in een pand aan te houden. Het slachtoffer dat werd gegijzeld is daarna bevrijd door de politie. Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat. De auto is afgesleept als bewijsmateriaal.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd