Oostvoorne

Vijf vermiste kinderen zonder jas en schoenen teruggevonden in Spijkenisse

Oostvoorne – De politie heeft maandagavond een zoektocht gehouden naar 5 vermiste kinderen. Vier meisjes en een jongen waren vanuit Oostvoorne vermist. Al snel werden de kinderen gespot in Spijkenisse nabij het metrostation Spijkenisse Centrum. Een van de kinderen had geen schoenen aan, de ander geen jas.

Na een zoektocht van de politie werden zij terug gevonden. De politie bedankt iedereen voor het mee kijken.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten