Oostvoorne

Vijf vermiste kinderen zonder jas en schoenen teruggevonden in Spijkenisse


Oostvoorne – De politie heeft maandagavond een zoektocht gehouden naar 5 vermiste kinderen. Vier meisjes en een jongen waren vanuit Oostvoorne vermist. Al snel werden de kinderen gespot in Spijkenisse nabij het metrostation Spijkenisse Centrum. Een van de kinderen had geen schoenen aan, de ander geen jas.

Na een zoektocht van de politie werden zij terug gevonden. De politie bedankt iedereen voor het mee kijken.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie te plaatsen

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief