Overval op massagesalon Dorpsstraat Bleiswijk

Date:

Share post:

Bleiswijk –  Een nog onbekende man heeft maandagmiddag rond kwart voor drie een overval gepleegd op een massagesalon aan de Dorpsstraat. De man kwam de salon binnen waar op dat moment twee personen aanwezig waren. Met een sjaal  voor zijn gezicht bedreigde hij de aanwezigen met een mes om geld af te staan. Nadat hij een zeer geringe buit had gemaakt ging hij er op de fiets vandoor.

De politie heeft samen met een helikopter en diverse eenheden de omgeving nog uitgekamd. Op aanwijzingen van getuigen werd nog een in een nabijgelegen woning gekeken of de dader zich daar bevond, maar de bewoners van dat huis bleken niks met de overval van doen te hebben. De man werd na een langdurige zoekactie niet meer aangetroffen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -

Foto’s : Celeste Hagelüken

bleiswijk-overval

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd