Pedro Ates 9 jaar in goede gezondheid aangetroffen

Date:

Deel bericht:

 

Amsterdam – De politie liet vanmorgen weten dat de 9-jarige Pedro Ates in goede gezondheid is aangetroffen, er is nog niet bekend gemaakt waar hij al die tijd verbleef. De politie ging met man en macht op zoek naar de 9-jarige Pedro Ates uit Amsterdam Osdorp. Hij vertrok maandagmorgen rond acht uur op zijn fiets vanuit zijn woning aan de Penninkshof naar zijn school in Badhoevedorp maar kwam daar nooit aan. Toen hij ’s middags om half vijf nog niet thuis was, bleek dat hij ’s ochtends niet op school was aangekomen. Zijn ouders hebben eerst zelf nog uren gezocht alvorens ze de politie hebben ingeschakeld.

- Advertisement -

Doordat zijn ouders slecht Nederlands praten was er sprake van een flinke taalbarierre. De politie had dan ook even de tijd nodig om de details helder te krijgen.  Een woordvoerder van de politie meldde dat er sprake is van een zorgelijke situatie. De politie had eerder al geprobeerd om via Burgernet achter de verblijfplaats van Pedro te komen. Echter was dit zonder resultaat en bleven waardevolle tips uit.

Ongeveer 175.000 mensen kregen vanuit Amber Alert een sms om uit te kijken naar het jongetje. Dat waren onder andere burgers en medewerkers van het openbaar vervoer en taxi’s. Omdat het al vrij laat in de avond was, werden er op televisies en lichtkranten geen meldingen weergeven.

Amber Alert Pedro Ates
Amber Alert Pedro Ates

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...