Pedro Ates 9 jaar in goede gezondheid aangetroffen

Date:

Share post:

- Advertisement -

 

Amsterdam – De politie liet vanmorgen weten dat de 9-jarige Pedro Ates in goede gezondheid is aangetroffen, er is nog niet bekend gemaakt waar hij al die tijd verbleef. De politie ging met man en macht op zoek naar de 9-jarige Pedro Ates uit Amsterdam Osdorp. Hij vertrok maandagmorgen rond acht uur op zijn fiets vanuit zijn woning aan de Penninkshof naar zijn school in Badhoevedorp maar kwam daar nooit aan. Toen hij ’s middags om half vijf nog niet thuis was, bleek dat hij ’s ochtends niet op school was aangekomen. Zijn ouders hebben eerst zelf nog uren gezocht alvorens ze de politie hebben ingeschakeld.

Doordat zijn ouders slecht Nederlands praten was er sprake van een flinke taalbarierre. De politie had dan ook even de tijd nodig om de details helder te krijgen.  Een woordvoerder van de politie meldde dat er sprake is van een zorgelijke situatie. De politie had eerder al geprobeerd om via Burgernet achter de verblijfplaats van Pedro te komen. Echter was dit zonder resultaat en bleven waardevolle tips uit.

Ongeveer 175.000 mensen kregen vanuit Amber Alert een sms om uit te kijken naar het jongetje. Dat waren onder andere burgers en medewerkers van het openbaar vervoer en taxi’s. Omdat het al vrij laat in de avond was, werden er op televisies en lichtkranten geen meldingen weergeven.

Amber Alert Pedro Ates
Amber Alert Pedro Ates

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd