Auto in parkeergarage ramt muur van C&A filiaal Alexandrium Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een auto heeft dinsdagmiddag in de parkeergarage van winkelcentrum Alexandrium de muur een C&A filiaal geramd. Hulpdiensten werden gealarmeerd voor een autobrand, ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een brand maar van een eenzijdig ongeval.

- Advertisement -

De auto schoot vooruit in een parkeervak en ramde de muur van de kledingwinkel. Met als gevolg dat de muur gedeeltelijk bezweek en een gat in de muur achter bleef. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken, hij hield niks over aan het incident. Door de aanrijding is het voertuig zwaar beschadigd geraakt.

Foto : Tolhuisenfotografie

TolhuisenFotoVideo_49-1395154158144

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd