woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Brandweerwagen betrokken bij aanrijding A16 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De snelweg A16 is dinsdagavond 18 maart afgesloten geweest nadat er een ongeval was gebeurd op de hoofdrijbaan in de richting van Dordrecht. Omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten kwamen de brandweer, politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team met spoed ter plaatse. Toen de brandweer wilde invoegen ging het mis, een niet oplettende automobilist klapte voor op het brandweervoertuig die zwaailicht en sirene reed. De auto kwam vervolgens op zijn kant tot stilstand. Bij het ongeval viel in ieder geval één gewonde, hoe deze eraan toe is is niet bekend. De arts van het MMT ging niet mee naar het ziekenhuis. De snelweg werd vanaf Terbregseplein richting Dordrecht volledig afgesloten. Op de parallelrijbaan moest het verkeer over één rijstrook rijden na de Brienenoordbrug. Dit zorgde voor een flinke file.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0283gp IMG_0295gp IMG_0294gp IMG_0292gp IMG_0285gp

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -