Explosieven aangetroffen tijdens ontruiming hennepkwekerij Zuiderstraat Weert

Date:

Share post:

Weert – Bij het ontruimen van een hennepkwekerij in een woning aan de Zuiderstraat heeft de politie een explosief aangetroffen, zo lieten zij dinsdagochtend weten. Een agent trof in de woning een verdacht voorwerp aan, bij nader onderzoek bleek het te gaan om een zelf gefabriceerd explosief.
Maandagmiddag werd in een garage achter de woning een hennepkwekerij aangetroffen, in de kwekerij stonden 66 hennepplanten. In de kwekerij werd eveneens een klein explosief aangetroffen, de Explosieven Opruimingsdienst heeft de twee voorwerpen onderzocht en meegenomen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verantwoordelijke van de kwekerij, er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -

Gerelateerd