Steiger valt om bij woningen Wilgenhoek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Met een luid donderend kabaal is dinsdagavond een steiger omgevallen aan de Wilgenhoek in Capelle Schenkel. Politie en Handhaving kwamen ter plaatse om een onderzoek in te stellen. Al snel bleek dat er de borging aan de balkons was losgekomen. Door de wind kwam de steiger uiteindelijk los en viel met een luid kabaal naar beneden.

Een aannemer kwam ter plaatse om de overige steigers te controleren. Gelukkig kwam de steiger op het trottoir terecht waar op dat moment gelukkig niemand op liep. Een auto raakte lichtbeschadigd door het incident. De aannemer zorgt voor de afhandeling ervan.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd