Veegwagen botst vol op lantaarnpaal Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagmiddag is een man gewond geraakt na een eenzijdig ongeval met een veegwagen op de Prins Alexanderlaan. Door nog onbekende oorzaak botste de veegwagen die op dat moment over het fietspad reed met aanzienlijke snelheid tegen een lichtmast. Bij het ongeval raakte de inzittende van de grasmaaier gewond, deze is door de politie overgebracht naar de Spoedeisende hulp.

Collega’s van de man zijn met een oplegger ter plaatse gekomen om de veegwagen mee te nemen, deze liep aanzienlijke schade op en zal vermoedelijk total-loss worden verklaard. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de gemeente is ingelicht vanwege de kapotte lantaarnpaal. De inzittende kwam er uiteindelijk met een fikse hoofdwond vanaf.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

IMG-20140319-WA0008

- Advertisement -

Gerelateerd