Moord op GGZ-directeur blijkt mogelijk een vergissing Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De GGZ-directeur Rob Zweekhorst blijkt mogelijk het slachtoffer te zijn van zinloos geweld. De 44-jarige vader van twee jonge kinderen werd op nieuwjaarsavond mogelijk neergeschoten door een persoonsverwisseling. Dit meldde RTL Nieuws op de website afgelopen dinsdagavond. Nadat de politie maandenlang een onderzoek heeft verricht naar een motief en een mogelijk schutter zijn er inmiddels feiten opgedoken die schrikbarend zijn. Rob Zweekhorst is mogelijk verwisseld met een crimineel die bekend staat om vermogenscriminaliteit.

Dinsdagavond maakte de politie in opsporing verzocht mogelijke aanwijzingen te hebben gevonden dat de moordenaar op zoek was naar iemand anders. Wie dat is wilde de politie in verband met het onderzoek niet vertellen in de uitzending. Rob Zweekhorst werd nieuwjaarsavond van dichtbij doodgeschoten toen hij zijn hondje aan het uitlaten was. De politie tastte al maanden in het duister omdat er geen aanwijzingen waren dat iemand het gemunt had op de GGZ-directeur. Hij liet een vrouw en twee jonge kinderen na.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto verwoest door brand Nieuwstraat Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zondagnacht 4 februari rond 2.30 uur is er brand uitgebroken in een  auto aan...

Hond gered bij felle woningbrand Van der Hoevenlaan Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Donderdagmiddag 11 januari rond 17.38 uur is er felle brand uitgebroken in een woning...

Auto gaat volledig in vlammen op Wilhelminastraat Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op de Wilhelminastraat in Berkel en Rodenrijs heeft maandagavond een auto in brand gestaan....

Verwarde man dreigt huis en zichzelf in brand te steken Meerweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Een verwarde man heeft zondagmiddag rond 15.50 uur gedreigd zijn woning en zichzelf in...