Moord op GGZ-directeur blijkt mogelijk een vergissing Berkel en Rodenrijs

Date:

Share post:

Berkel en Rodenrijs – De GGZ-directeur Rob Zweekhorst blijkt mogelijk het slachtoffer te zijn van zinloos geweld. De 44-jarige vader van twee jonge kinderen werd op nieuwjaarsavond mogelijk neergeschoten door een persoonsverwisseling. Dit meldde RTL Nieuws op de website afgelopen dinsdagavond. Nadat de politie maandenlang een onderzoek heeft verricht naar een motief en een mogelijk schutter zijn er inmiddels feiten opgedoken die schrikbarend zijn. Rob Zweekhorst is mogelijk verwisseld met een crimineel die bekend staat om vermogenscriminaliteit.

Dinsdagavond maakte de politie in opsporing verzocht mogelijke aanwijzingen te hebben gevonden dat de moordenaar op zoek was naar iemand anders. Wie dat is wilde de politie in verband met het onderzoek niet vertellen in de uitzending. Rob Zweekhorst werd nieuwjaarsavond van dichtbij doodgeschoten toen hij zijn hondje aan het uitlaten was. De politie tastte al maanden in het duister omdat er geen aanwijzingen waren dat iemand het gemunt had op de GGZ-directeur. Hij liet een vrouw en twee jonge kinderen na.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd