Vrouw(62) met baby aangereden na ongeval met 2 auto’s Schoonegge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagochtend  heeft er op de Schoonegge een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s reden tegen elkaar aan waarna één van de auto’s uit de bocht vloog en een 62-jarige vrouw samen met een baby aanreed. Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter kwamen ter plaatse. 

De oudere vrouw kwam met haar hoofd tegen de voorruit van de auto aan en raakte zwaargewond, zij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De baby in de kinderwagen viel om maar raakte wonderbaarlijk niet gewond. De ouders van het kindje zijn ingelicht over de aanrijding. Naar de exacte toedracht van de aanrijding wordt onderzoek gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0004 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0014 DSC_0017 DSC_0018

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd