Schutter van deurwaarderscontrole wilde zichzelf opblazen J.H.A Schaperlaan Rijswijk [VIDEO]

Date:

Share post:

Rijswijk – Een 32-jarige verdachte dreigde donderdagmiddag zichzelf op te blazen nadat hij een agent neerschoot. Aan de J.H.A Schaperlaan werd controle gehouden door de deurwaarder toen een agent werd beschoten door de verdachte, de agent raakte slechts lichtgewond. Hierna dreigde de verdachte een eind aan zijn leven te maken door zichzelf op te blazen.

Uit voorzorg werden de omliggende woningen ontruimd en werden de bewoners elders opgevangen. Het arrestatieteam van de politie heeft niet veel later een inval gedaan in het pand en de 32-jarige man aangehouden.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Haageneesch

IMG_0778 IMG_0816 IMG_0836 IMG_0875

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd