Explosieven en wapens gevonden in woning na inval Eiberpad Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan het Eiberpad zijn donderdagochtend diverse explosieven gevonden. De explosieven kwamen aan het licht na een inval van de politie vanwege een wietplantage. De verdachte, een 43-jarige bewoner, werd direct aangehouden. Toen de politie de woning doorzocht vonden zij diverse objecten wat mogelijk explosieven waren, ook werden er wapens en munitie gevonden.

Om deze reden werd het Explosieven Opruimingsdienst van Defensie ingeschakeld. Vanwege dat er diverse woningen ontruimd moesten worden werd er opgeschaald naar het sein ‘ grip 1’. Personeel van het Explosievenopruimingsdienst hebben zowel in de woning als in de tuin diverse explosieven aangetroffen, deze worden onschadelijk gemaakt. De explosieven zijn door de EOD tot explosie gebracht.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

DSC_0026 DSC_0028 DSC_0034 DSC_0039 DSC_0064 DSC_0072 DSC_0083 DSC_0104 DSC_0128

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd