Politie vindt 90.000 euro in auto na controle Aveling Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – De politie heeft woensdagmiddag twee mannen aangehouden na een controle van hun voertuig. Tijdens de controle vonden de agenten 90.000 euro in de auto. Omstreeks half vier gaven agenten de 43-jarige bestuurder een stopteken om het voertuig te controleren. Hij en zijn 37-jarige passagier maakten een zeer zenuwachtige indruk. Na controle werd in de auto een tasje met ruim 90.000 euro gevonden. Omdat de beide inzittenden verschillende verklaringen gaven voor de aanwezigheid van dit geld zijn zij aangehouden. Het geld en de auto zijn in beslag genomen. De bestuurder bleek ook nog gesignaleerd te staan voor een geldboete. Beiden zijn ingesloten.

Foto : Archief

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd