Automobilist gelanceerd tegen verkeerspaal N290 Doenkade Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is donderdagavond 20 maart rond kwart voor 12 lichtgewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de N209 Doenkade ter hoogte van de Rotterdamse Wielerclub. De man raakte met zijn auto van de weg, schoot op een vangrail en werd daardoor enkele meters omhoog gelanceerd met zijn voertuig. Hij ramde een paal om vervolgens op een boom in de berm tot stilstand te komen. De brandweer kwam ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren. In eerste instantie dacht men dat hij bekneld zou zitten maar dit bleek niet het geval.

Met wat hand en spandiensten van de brandweer kon de brandweer de bestuurder uit het wrak bevrijden. De man mag van geluk spreken dat hij er met lichte verwondingen vanaf is gekomen. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video Wendy van Viegen

IMG_0306 IMG_0309 IMG_0313 IMG_0315 IMG_0317

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd