Nieuwe brandweerkazerne geopend in Goedereede

Date:

Share post:

Goedereede – De burgemeester van Goeree-Overflakkee, Ada Grootenboer-Dubbeldam heeft vrijdagmiddag samen met Arjen Littooij, algemeen directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond de nieuwe kazerne aan de Vissersweg in Goedereede geopend. In de kazerne is er plaats voor zowel de brandweer als de ambulancedienst, dit in een totale oppervlakte van 450 vierkante meter.

In de kazerne is er plaats voor drie brandweervoertuigen en een ambulance, hiernaast zijn twee zogenoemde “flexplekken aangebracht.  Eveneens ie er een opslag voor medicatie en is er een kantine voor het personeel aanwezig. De kazerne is opnieuw gebouwd omdat de voormalige locatie niet meer voldeed aan de eisen.

- Advertisement -

Op zaterdag 22 maart organiseert het personeel van de nieuwe kazerne een open dag waar ook ú welkom bent om een kijkje te nemen in de nieuwe kazerne. De open dag is vanaf 10:00 en loopt om 15:30 ten einde.

Foto : Arjen Littooij | Algemeen directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

BjREnqoIcAENfuI

- Advertisement -

Gerelateerd