Politiecommissaris Eenheid Rotterdam ontslagen op verdenking van zedendelict

Date:

Share post:

Rotterdam – De politiechef van de Eenheid Rotterdam heeft een 60-jarige commissaris ontslagen omdat hij betrokken zou zijn bij een zedenincident. Het incident zou plaats hebben gevonden in de relationale sfeer en niet onder diensttijd. Een woordvoerder van de politie vertelde tegen dichtbij.nl dan het strafrechtelijke onderzoek naar de man nog loopt. Het onderzoek loopt als sinds mei 2013. Toen werd de agent op non-actief gesteld. De man is inmiddels ontslagen wegens ernstig plichtsverzuim. Het ontslag volgde na een intern onderzoek.

De man zou naast de verdenking van het zedenincident ook verdacht worden van incidenten waarbij drugs een rol speelde. Ook deze incidenten gebeurden in de vrije tijd van de agent. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt nog. Het is niet bekend of de zaak voor de rechter komt. Het OM heeft daar nog geen beslissing over genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd