Vechtpartij ontaard in steekpartij bij school MAVO Delfshaven Westzeedijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een uit de hand gelopen vechtpartij is vrijdagmiddag één gewonde gevallen nadat deze werd gestoken door één van de vechtersbazen. De vechtpartij vond rond drie uur plaats voor de deur van school MAVO Delfshaven aan de Westzeedijk. De politie ging direct ter plaatse en zette de omgeving af. Het slachtoffer is voor behandeling van lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse in de omgeving Westzeedijk en de 2e IJzerstraat de omgeving afgezet in verband met het plaats delict.

Agenten hebben de kinderen uit de school gehaald. Toen het slachtoffer naar de ambulance werd gebracht begonnen medeleerlingen hem uit te schelden. De politie heeft daarbij charges uitgevoerd. Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing zullen ter plaatse een onderzoek instellen. Het is niet bekend of de vechtpartij is ontstaan door leerlingen uit de school.

- Advertisement -

Foto : Twitter @K_van_bree Wijkagent Kevin van Bree

westzeedijk_k_van_bree

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd