Viertal aangehouden na overval snackbar Sonmansstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vier gewapende mannen hebben vrijdagavond omstreeks 19:30 een overval gepleegd op een snackbar in de Sonmansstraat.  Bij de overval werden de personen die aanwezig waren in de snackbar bedreigd met een vuurwapen, of er bij de overval iets buit is gemaakt is niet bekend.

In de omgeving is de politie met meerdere eenheden op zoek gegaan naar het viertal, deze is nog niet aangetroffen. Tijdens de overval droegen de daders donkere kleding, één hiervan droeg een opvallend lange jas. De vier overvallers hebben een donker getint uiterlijk. Indien u informatie heeft over dit incident kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -

Update :

In het Vroesenpark zijn vier aanhoudingen verricht door de politie, uitgezocht zal worden of het aangehouden viertal iets te maken heeft met de overval.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...

Beginnend bestuurder rijdt met 134km/u over Maasboulevard in Rotterdam

Rotterdam - Een beginnend bestuurder is bij een snelheidscontrole op de Maasboulevard in Rotterdam zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Agenten...

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij na ruzie Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij op de Coolsingel in Rotterdam. Vlak voor middernacht...