Viertal aangehouden na overval snackbar Sonmansstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vier gewapende mannen hebben vrijdagavond omstreeks 19:30 een overval gepleegd op een snackbar in de Sonmansstraat.  Bij de overval werden de personen die aanwezig waren in de snackbar bedreigd met een vuurwapen, of er bij de overval iets buit is gemaakt is niet bekend.

In de omgeving is de politie met meerdere eenheden op zoek gegaan naar het viertal, deze is nog niet aangetroffen. Tijdens de overval droegen de daders donkere kleding, één hiervan droeg een opvallend lange jas. De vier overvallers hebben een donker getint uiterlijk. Indien u informatie heeft over dit incident kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -

Update :

In het Vroesenpark zijn vier aanhoudingen verricht door de politie, uitgezocht zal worden of het aangehouden viertal iets te maken heeft met de overval.

- Advertisement -

Gerelateerd